Amikor egy közösség kialakul, amelynek a tagjai azonos missziót követnek, ott nagy erők tudnak felszabadulni. Lehetünk sokfélék, sokfajta eszközzel, de ha egy közös cél hajt minket, akkor nincs lehetetlen.
Ezt nekem Köves Zoli és Herczeg Andi bizonyították be, amikor tavaly év végén a nemrég alakult Csak a Mentes csapat tagja lettem.
Mivel nem két napja vagyok az egészség szakmában, sokan ajánlottak különféle társulásokat, sokan próbáltak meg ki-és felhasználni, ezért már nagyon óvatosan állok az ilyen megkeresésekhez.
Plusz mivel én ambivert személyiség vagyok, ezért sokszor nehezen tudom magam egy közösséghez igazítani- de ebben az esetben egy percig sem éreztem ezt.
Biztos találkoztatok már valamelyik Csak a Mentes kiadvánnyal, követitek az oldalt vagy voltatok a vásárokon, esetleg személyesen ismeritek valamelyik szakértőt a csapatból. Ha így van, tudjátok, milyen újító kezdeményezés ez: független szakértők csoportja, akik igazán belülről ismerik a területüket, akik napi szinten egészségvédelemmel foglalkoznak, akiknek ez valóban egy küldetés és nem csak pusztán pénzkereset, akik a szívüket adják minden receptbe, élményvacsorába és fogyókúrába. Mindezt pedig
egy hatalmas szívű, teherbírású és maximálisan profi tulajdonos menedzser csapat tartja kézben.
Tudjátok, az az érzés, mikor negyed évig nem találkozol valakivel, de azonnal ott folytatjátok ahol abbahagytátok? Vagy ha bárkinek kell segítség, csak jelzi és megkapja? Ahol szakterülettől függetlenül rivalizálás nélkül segítjük egymást, és igy természetes velejárójaként az egészségre vágyó embereket?
Szerintem manapság senkinek nem kell részleteznem, mekkora kincs ez a csapat.
A következő galériában azokat a képeket fogjátok látni, amelyek Magyarország első mindenmentes séfversenyén készültek. Hihetetlen jó volt a hangulat, és a versenyzők csodás mentes fogásokat készítettek.